Prins Procare Dieet Croque Skin Support

 29,95 71,95

Prins Procare Dieet Skin & Intestinal is een volledige voeding die ontwikkeld is voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (Huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maag- en darmproblemen…

Artikelnummer: Prins Procare Dieet Croque Skin Support Categorie:

Beschrijving

Prins Procare Dieet Skin & Intestinal is een volledige voeding die ontwikkeld is voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (Huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maag- en darmproblemen. De voeding heeft een krokante brok en bevat maar een eiwitbron en koolhydraatbronnen welke een verminderde kans op een overgevoeligheidsreactie geven. Deze voeding kan langdurig gegeven worden.

Belangrijkste eigenschappen
– Hypoallergeen: de geselecteerde eiwitbronnen als eend, aardappel of rijst verminderd de kans op een overgevoeligheidsreactie.
– Goede darmflora: Voedingsvezels als Manno-Oligo-Saccharide (MOS) en Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. De voeding bevat zeer goed verteerbare ingrediënten welke zorgen voor een optimale opname van voedingsstoffen.
– Hoge verteerbaarheid
– Omega 3 vetzuren: Omega 3 vetzuren zorgen voor een verbetering van de vacht en de conditie van de gevoelige huid

Bijzonder voedingsdoel: Het verminderen van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen.

Voedingsadvies
De hoeveelheden voer vermeld op de afbeelding is de dagelijkse aanbevolen voerbehoefte gram/dag . In de praktijk kan hier, indien nodig, van afgeweken worden.

Aanbevolen gebruiksduur:
De voeding 3 tot 8 weken gebruiken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan dit voeder onbeperkt worden gebruikt.

Samenstelling
Rijst, gedehydreerde eend (26.0%), dierlijke vetten, gedroogdebietenpulp, zalmolie, mineralen, lijnzaad, Manno-Oligo-Saccharide (MOS) (0.5%), inuline (bron van FOS) (0.5%), gehydrolyseerde lever. 

Extra informatie

Type

Krokante brok

Keuze

10 kg, 3 kg

Leeftijd

Volwassen

Merk

Prins

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prins Procare Dieet Croque Skin Support” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *