Greenfield 21 – Lam & Rijst – Puppy/Junior

 38,99

Greenfield 21 Puppy/Junior is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van pups en jonge honden van alle rassen. De voeding, gemaakt van lamsvlees en rijst, ondersteunt een gezonde spijsvertering en is licht verteerbaar wat zorgt voor een gebalanceerde groei en sterke spieren…

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 8712803017230 Categorieën: ,

Beschrijving

Greenfield 21 Puppy/Junior is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van pups en jonge honden van alle rassen. De voeding, gemaakt van lamsvlees en rijst, ondersteunt een gezonde spijsvertering en is licht verteerbaar wat zorgt voor een gebalanceerde groei en sterke spieren. Bovendien zijn er essentiële vitamines en mineralen toegevoegd om het immuunsysteem van je hond te versterken. Deze voeding bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Voor pups van alle rassen geldt dat ze tot de leeftijd van 6 maanden drie keer per dag gevoerd moeten worden. Vanaf 6 maanden kan dit worden verminderd naar twee maaltijden per dag. Het is belangrijk om je pup regelmatig te wegen en het groeitempo in de gaten te houden. De volwassen leeftijd van je hond hangt af van de grootte van het ras. Kleine rassen bereiken volwassenheid rond 10 maanden, terwijl grotere rassen, vanaf 25 kg, rond de 18 maanden volwassen zijn. Zodra je hond volwassen is, kun je overstappen op Greenfield 21 Adult brokken.

Greenfield 21 is geschikt voor alle honden en biedt alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitamines en mineralen die je hond nodig heeft. Het is een complete en gezonde maaltijd, en er is geen extra voer nodig. Zorg er wel voor dat je hond altijd voldoende vers drinkwater heeft.

Eigenschappen:
– 10kg
– Geschikt voor pups van alle rassen
– Basis van Lam & Rijst
– Ondersteunt groei & ontwikkeling

Samenstelling:
Granen (tenminste 4% rijst), vlees en dierlijke bijproducten (tenminste 4% lam), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, gist, mineralen.

Analyse:
Ruw eiwit 28,0%, ruw vet 18,5%, ruwe celstof 2,1%, ruw as 6,6%, vocht 10%, Calcium 1,3%, Fosfor 0,93%, Natrium 0,33%.

Toevoegingen per kg voer Vitamine A 14.000 IE, vitamine D3 1.400 IE, vitamine E 200 mg, IJzer II sulfaat monohydraat 71 mg, Mangaan II oxide 26 mg, Koper (II) sulfaat-pentahydraat 12,5 mg, Zink sulfaat monohydraat 125 mg, Calciumjodaat 1,2 mg, Natriumseleniet 0,3 mg, Omega 6:3 5:1.

Extra informatie

Type

Geperste brok

Leeftijd

Puppy/Junior

Merk

Greenfield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Greenfield 21 – Lam & Rijst – Puppy/Junior” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten