Tools-2-Groom – Sharp Edge Linkhandige schaar recht

 25,99 32,99

Deze hoogwaardige satin steel trimschaar uit de Sharp Edge lijn van Tools 2 Groom is speciaal ontworpen voor linkshandige gebruikers, waardoor zij kunnen genieten van een uitzonderlijke knipervaring. De schaar is uitgerust met…

Artikelnummer: sharp edge linkshandige schaar 7 Categorie:

Beschrijving

Deze hoogwaardige satin steel trimschaar uit de Sharp Edge lijn van Tools 2 Groom is speciaal ontworpen voor linkshandige gebruikers, waardoor zij kunnen genieten van een uitzonderlijke knipervaring. De schaar is uitgerust met microvertanding die zorgt voor een optimale grip op de vacht, wat resulteert in nauwkeurig en moeiteloos knippen. De aanwezigheid van een stelschroef en demper maakt het mogelijk de schaar aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en knipstijlen.

Voor ultiem comfort en ergonomie is de schaar voorzien van een handige pinksteun, waardoor een natuurlijke kniphouding wordt bevorderd. De toegevoegde silicone inzetringen bieden niet alleen een ideale grip, maar zorgen ook voor extra controle tijdens het knippen. Deze linkshandige schaar combineert vakmanschap met doordachte details, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor professionele groomers en thuiskappers die streven naar precisie en gebruiksgemak.

Eigenschappen:
-Microvertanding
-Stelschroef
-Demper
-Pinksteun
-Silicone Inzetringen
-Satin Steel Materiaal
-Linkshandig Ontwerp

Extra informatie

Soort

Scharen

Type

Huid- en vachtverzorging

Merk

Tools-2-Groom

Keuze

5,5, 7

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tools-2-Groom – Sharp Edge Linkhandige schaar recht” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *