Sera – Gravel Ocher 0-2 mm

 12,99 23,99

De Sera Oker natuurgrind is geschikt voor alle zoet- en zeewateraquariums. Dit grind is gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving in de Amazone. Deze, vooral zanderige bodem , is gemengd met licht grind en lijkt…

Artikelnummer: sera gravel ocher 0-2mm 6ltr Categorie:

Beschrijving

De Sera Oker natuurgrind (Ø 0 – 2 mm) is geschikt voor alle zoet- en zeewateraquariums. Dit grind is gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving in de Amazone. Deze, vooral zanderige bodem , is gemengd met licht grind en lijkt sprekend op de bodem zoals deze in de natuurlijke leefomgeving voorkomt.  De Sera Gravel Oker is goed te combineren met bladeren en natuurproducten om zo het Amazone-biotoop helemaal compleet te maken. 
De Sera Gravel Ocher is CO2 bestendig en waterneutraal. Dit wil zeggen dat de bodem geen invloed heeft op de waterwaarden en ook geen kleur afgeeft aan het water. Door de korrelgrootte van 0 – 2 mm kunnen planten goed groeien en wortels goed ontwikkelen.
Sera Gravel Ocher is volledig afgerond en geheel veilig voor alle bodembewoners zoals garnalen, L-nummers, Corydoras, etc. Sera Gravel Ocher is getest door een onafhankelijk instituut volgens DIN 38415-6 / EN ISO 15088 en is aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen, zodat het dus ook geschikt is voor het houden en kweken van gevoelige dieren.

Eigenschappen:
– Mix van zand en grind
– Natuurlijk grind
– Ø 0 – 2 mm

Hoeveel liter heeft u nodig?
Lengte x breedte x gewenste grind hoogte : 1000 = benodigde aantal liters gravel.

Extra informatie

Type

Aquariumgrind

Merk

Sera

Keuze

3 Liter, 6 Liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sera – Gravel Ocher 0-2 mm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten