Sera – Gravel Anthracite 1-3 mm

 12,99 23,99

Sera Gravel Antraciet is CO2 bestendig en waterneutraal, dit betekent het heeft geen invloed op de waterwaarden en geeft ook geen kleur af aan het water. Door de korrelgrootte van 1 – 3 mm kunnen planten goed groeien en wortels…

Artikelnummer: sera gravel anthracite 1-3mm 6ltr Categorieën: ,

Beschrijving

Sera Gravel Antraciet is CO2 bestendig en waterneutraal, dit betekent het heeft geen invloed op de waterwaarden en geeft ook geen kleur af aan het water. Door de korrelgrootte van 1 – 3 mm kunnen planten goed groeien  en wortels goed ontwikkelen. Dankzij de afgeronde korreling is het kleurgrind ook geschikt voor het houden van bodemvissen zoals meervallen.

Sera Gravel Antraciet is getest door een onafhankelijk instituut volgens DIN 38415-6 / EN ISO 15088 en is aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen, zodat het dus ook geschikt is voor het houden en kweken van gevoelige dieren.
Sera Gravel Antraciet is volledig afgerond en geheel veilig voor alle bodembewoners zoals garnalen, L-nummers, Corydoras, etc. Sera Gravel Beige is getest door een onafhankelijk instituut volgens DIN 38415-6 / EN ISO 15088 en is aantoonbaar vrij van schadelijke stoffen, zodat het dus ook geschikt is voor het houden en kweken van gevoelige dieren.


Eigenschappen:
– Antraciet grind
– Natuur grind
– Ø 1 – 3 mm

Hoeveel liter heeft u nodig?
Lengte x breedte x gewenste grind hoogte : 1000 = benodigde aantal liters gravel.

Extra informatie

Type

Aquariumgrind

Merk

Sera

Keuze

3 Liter, 6 Liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sera – Gravel Anthracite 1-3 mm” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten