Sera – Ectopur

 6,99 36,59

Sera Ectopur is een zoutmengsel dat helpt bij het vrijmaken van zuurstof, wat de ademhaling van vissen vergemakkelijkt en stress vermindert. Het wordt vaak gebruikt om de behandeling van uitwendige visziekten, zoals parasieten, schimmels en bacteriële infecties, te ondersteunen…

Artikelnummer: sera ectopur 130gr / 4.6 oz. Categorieën: ,

Beschrijving

Sera Ectopur is een zoutmengsel dat helpt bij het vrijmaken van zuurstof, wat de ademhaling van vissen vergemakkelijkt en stress vermindert. Het wordt vaak gebruikt om de behandeling van uitwendige visziekten, zoals parasieten, schimmels en bacteriële infecties, te ondersteunen. De zuurstof werkt reinigend, terwijl het zout de aanmaak van nieuwe slijmhuid bevordert, wat helpt om ziekteverwekkers van de huid te verwijderen. Als er medicijnen nodig zijn verhoogt Sera Ectopur ook de effectiviteit van deze behandelingen.

Gebruiksaanwijzing:
Sera Ectopur wordt gedoseerd door 5 gram (een volle, niet-afgestreken theelepel) per 25 liter water gelijkmatig in het aquarium te verdelen. De dosering kan naar behoefte worden aangepast. Bij hogere concentraties, zoals voor een zoutbad, moet de vereiste hoeveelheid eerst worden opgelost in een apart bakje met wat water. Het is belangrijk om de maximale zoutconcentratie die de vissoorten kunnen verdragen niet te overschrijden.

Extra informatie

Keuze

100ml, 2,5 kilo

Merk

Sera

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sera – Ectopur” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Sera – Costapur

 7,25 36,99 Bestel Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina